Velkommen til Galleri Art Design sitt kunstunivers

Siden 1993 har vi holdt på med salg og formidling av kunst fra de mest anerkjente nordiske kunstnerne. På slutten av 90-tallet hadde vi avdelinger i både Oslo, København, Stockholm og Hamburg. Etter mange år med såpass lang fartstid i bransjen hadde vi behov for endringer.

I 2017 fikk vi derfor lyst til å prøve noe nytt. Vi bestemte oss for å reise rundt i hele Norge for å vise frem kunsten i form av Pop-Up utstillinger. Rett og slett ta kunsten og kunstnerne ut til folket, isteden for at kundene skulle kommet til oss. Det å ikke være fastlåst i en bestemt by, lokale osv, har vært kjempe gøy. Vi har kommet nærmere kunsten og kunstnerne har blitt som familie.  Fra 2017-2019 flyttet vi oss fra by til by nesten hver helg, og våren 2019 tok vi kunsten til Los Angeles med Ari Behn, Mikael Persbrandt og Espen Eiborg.

Med kunsten så tett på folket, og kunstnerne alltid tilstede på disse Pop-Up utstillingene, så merket vi med en gang at dette var og ble en helt ny opplevelse å handle kunst på. Et godt og nært kunstmøte. Kunstnerne fikk høre historier fra kundenes opplevelser, og kundene fikk snakke med kunstnerne. Stor inspirasjon for begge parter.

Det er vanskelig å overføre denne følelsen via en nettbutikk. Men vi håper vi klarer å inspirere til en god handleopplevelse selv på nett. Kunstnerne er her sammen med oss, og vil gjerne presentere seg i form av nyhetsbrev fremover. Da vil du få innblikk i hver enkelt kunstner sitt univers slik at du kan oppleve dem på nært hold, og kanskje du kan få en liten personlig hilsen fra kunstneren bak på bildet du handler.

Er du i Oslo, er du hjertelig velkommen til å stikke innom oss. Eller kanskje det er vi som kommer til din by en helg istedenfor? Håper uansett at vi sees